Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, marti, la videochat-ul ziarului "Gandul", ca l-a dat in judecata pe liderul PSD Victor Ponta, pe motiv ca acesta a afirmat ca Videanu este un hot, ministrul aratand, la randul sau, ca Ponta este un "copil iresponsabil".

"Da, am reactionat. L-am dat in judecata pe Victor Ponta pe aceasta tema", a spus Videanu, raspunzand unei intrebari referitoare la faptul ca nu ar fi rectionat cand liderul PSD l-a calificat drept hot.

Adriean Videanu a aratat ca, din punctul sau de vedere, Victor Ponta este un copil care incearca sa se manifeste ca un om politic. "Cu toate acestea, si un copil iresponsabil trebuie sa raspunda in fata legii", a adaugat Videanu.

Presedintele PSD a formulat recent o astfel de apreciere la adresa lui Adriean Videanu, intr-o emisiune televizata. "El e un corupt si un hot si ma deranjeaza daca ma comparati cu un hot. Mai bine cu Ceausescu, va rog, cu un criminal, decat cu un hot", a spus Victor Ponta, la Realitatea TV. Liderul social-democrat a reactionat astfel cand a fost adusa in discutie o declaratie a lui Adriean Videanu privind "perfectiunea" Guvernului Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.