Podul de la Maracineni, din judetul Buzau, continua sa fie locul preferat de pelerinaj al conducatorilor Romaniei, premierul Tariceanu vizitand, ieri, acest obiectiv, pentru a cincea oara. El nu a reusit, deocamdata, sa-l egaleze pe presedintele Traian Basescu, care a inspectat lucrarile la pod de nu mai putin de sase ori.

Exact ca si Basescu, Tariceanu a verificat daca ritmul lucrarilor se mentine in parametrii planificati si daca muncitorii primesc apa. "Ma intereseaza foarte mult intensitatea cu care se lucreaza atat la nivelul resurselor umane, cat si la nivelul echipamentelor, care sunt esentiale. Ceea ce am vazut saptamana trecuta am vrut sa verific si duminica, pentru ca am cerut in mod expres sa se lucreze si sambata, si duminica, si in schimbul doi, in asa fel incat termenele stabilite initial sa nu fie depasite. Ma bucur sa vad ca se lucreaza foarte serios, cu toate fortele", a declarat Tariceanu, citat de Mediafax.

Termenul fixat initial pentru finalizarea lucrarilor la podul peste raul Buzau este 30 septembrie. Premierul a evitat ca, pe parcursul acestei vizite, sa raspunda la intrebari legate de chestiuni politice. El a sustinut ca in PNL nu exista o criza si nu a dorit sa comenteze refuzul ministrului de Finante, Ionut Popescu, de a semna un act normativ privind subventiile in agricultura.

"Mai bine il intrebati pe domnul Ionut Popescu. La nivelul Guvernului intotdeauna pot sa existe puncte de vedere care nu trebuie sa fie grupate in jurul unei idei de unanimitate. Nu este o problema. Decizia de a acorda subventii pentru agricultura este o decizie care nu este singulara, in acest an am mai facut acest lucru. Agricultura in Romania va beneficia in continuare de subventii. Subventii ne acorda si Uniunea Europeana pentru agricultura, asa incat nu este nimic exceptional", a declarat premierul Tariceanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.