Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, a fost audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, ca martor in dosarul in care Dan Diaconescu este cercetat pentru santaj, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Potrivit acelorasi surse, Catalin Macovei a dat o declaratie in fata procurorilor DNA despre modul in care a instrumentat dosarul lui Dan Diaconescu in perioada in care era procuror la Directie. Dosarul lui Diaconescu a fost declinat in 2005 de la DNA la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, de unde a revenit in 2010 la Directie, transmite NewsIn.


Diaconescu este cercetat de procurorii anticoruptie in legatura intr-un dosar de santaj, deschis de DNA in 2005 dupa o plangere a omului de afaceri Petre Paul Tardea. In acelasi dosar, este vizat si fostul director al publicatiei "Atac la persoana", Mihai Ghezea. De asemenea, patronul OTV mai este acuzat de santaj, impreuna cu Doru Parv, un colaborator la televiziunii.


Cititi si: Dan Diaconescu, cel mai tanar detinut politic?

OTV, "tras de urechi" de catre DIICOT


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.