Premierul Emil Boc a declarat, luni, ca nu a discutat niciodata cu niciun procuror despre arestarea vreunei persoane, respingand astfel afirmatiile patronului OTV, Dan Diaconescu, prin care acesta arata ca nu il exclude pe premier dintre cei care ar dori arestarea sa, transmite MEDIAFAX.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, s-a aflat din nou, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, el declarand ca procurorii incearca "rascolirea" unui nou dosar din 2008, si sustinand ca in acest caz este vorba despre un denuntator care a fost si el anchetat, fara a oferi alte detalii.

El a mai spus ca, in opinia sa, cei care ar dori arestarea sa sunt Radu Berceanu, Adriean Videanu, precizand ca nu il exclude in acest sens nici pe Emil Boc. [Dan Diaconescu, doua dosare de santaj]

  • Boc se apara

"N-am discutat niciodata si nu voi discuta niciodata in tara asta cu niciun procuror despre arestarea vreunei persoane. Aasta o spun definitiv si irevocabil", a declarat Boc.

Premierul Emil Boc a precizat ca niciodata nu s-a amestecat si nu se va amesteca in procesul judiciar. [Basescu se jura ca nu e implicat in arestarea lui Diaconescu]

"Sunt jurist, si chiar in mai multe emisiuni am spus acest lucru, ca statutul de drept presupune ca fiecare autoritate sa-si faca datoria in raport cu competentele pe care le are. Niciodata nu m-am amestecat si nu ma voi amesteca in procesul judiciar, sa fie foarte clar, ca sa lamuresc acest aspect de telenovela", a adaugat Boc.

Si purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat, luni, ca afirmatiile patronului OTV, Dan Diaconescu, sunt ridicole si aberante. "Este ridicol ce sustine acest domn, este o aberatie", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului.

Cititi si: Dan Diaconescu, cel mai tanar detinut politic?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.