Presedintele CN al PSD Adrian Nastase scrie, pe blog, ca opozitia mai are nevoie de opt voturi pentru a intruni numarul necesar adoptarii unei motiuni de cenzura care sa darame Guvernul.

Nastase precizeaza ca trebuie continuat efortul de a convinge parlamentarii puterii "sa isi abandoneze guvernul si sa voteze impotriva lui", relateaza NewsIn.

"Mai avem nevoie de 8 voturi. La toamna trebuie sa incercam sa obtinem aceasta majoritate. Cu ea, dam jos Guvernul, oprim politicile absurde din prezent, preintampinam noi greseli si fortam organizarea de alegeri. Anticipatele pot aduce in fruntea tarii o noua majoritate, care sa nu mai fie dominata de PDL. Cu o noua majoritate, se pot pune in practica masuri noi de guvernare, sprijin pentru intreprinderi, sprijin pentru cei care muncesc si pentru cei care creeaza locuri de munca si reforma autentica in administratie"
, spune liderul PSD.

"Solutiile exista - sindicatele le prezinta, patronatele le prezinta, partidele din opozitie le prezinta. Doar cei de la putere nu vor sa le ia in calcul. De ce? Fiindca au razboiul lor, miza lor, cascavalul lor de ros. Cat le-a mai ramas"
, conchide Nastase.

PSD a decis introducerea unei noi motiuni de cenzura impotriva Guvernului Boc, cu mentiunea ca depunerea ei va avea loc dupa ce vor fi stranse 236 de semnaturi, numarul necesar de voturi pentru demiterea Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.