Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a venit, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie(DNA), pentru a da o declaratie procurorilor anticoruptie in dosarul in care patronul OTV, Dan Diaconescu, este cercetat pentru santaj.

Primarul Chiliman a spus ca va face declaratii la iesirea din sediul DNA.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat luni ca probabil va fi chemat la DNA la sfarsitul acestei saptamani sau la inceputul celei viitoare in legatura cu dosarul Dan Diaconescu, relateaza NewsIn.

"E o ciudatenie, a dat telefon cand eram in concediu cineva de la DNA, a urmat ca sa ma citeze, ca sa ma cheme pe acolo. Probabil ca o sa ma cheme saptamana viitoare, saptamana asta pe la sfarsit probabil sau la inceputul saptamanii viitoare. Am inteles ca ar fi vorba de o declaratie facuta de cineva de pe-acolo ca primarul... sau asa ceva. Pai sunt mii de primari. Eu cu domnul Diaconescu cred ca mi-a dat o data telefon sa imi ceara sa-i organizez eu niste locuri de parcare pe trotuar in mod ilegal in fata sediului OTV, lucru pe care l-am refuzat. Era prin 2005, sfarsit de an, inceput de 2006. De atunci eu n-am mai vorbit cu dansul. Nu vad ce legatura am eu cu chestia asta. Oricum o sa ma duc sa fac declaratia asta si acolo", a explicat Chiliman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.