Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, scrie pe blog ca seful statului, Traian Basescu, este precum Noe care l-a trimis inainte pe "porumbelul Boc sa vada care-i treaba cu apele" in a cincea zi de la potop.

"Dupa patru zile de diluviu, in a cincea zi, precum Noe, Traian Basescu l-a trimis pe porumbelul Boc sa vada care-i treaba cu apele. El n-a iesit inca, probabil ca inca isi cauta fesul Paul&Shark prin arca", scrie Voicu. pe blog.

"Este vorba de acelasi Emil Boc, cel care ameninta un prefect ca-l schimba pentru ca nu era atent la ceva teorie a lui Sebastian Vladescu despre TVA. Nu era atent pentru ca incerca sa spuna ceva despre oameni izolati, in pericol de a fi luati de ape. Nu pomenesc de intalnirea mai putin placuta cu cativa pensionari din Galati, ci ma intreb ce obraz o fi avut Boc sa dea ochii cu angajatii de la situatii de urgenta, in prima zi in care acestia primesc o recompensa de minus 25% din salariu. Daca i-ar fi raportat acestia premierului ca de azi vor cara cu 25% mai putini saci de nisip si vor salva cu 25% mai putini oameni?", mai spune deputatul liberal.

El ii transmite premierului ca daca nu erau oamenii acestia, pana sa se "prinda" el de la televizor ca sunt inundatii in mai toata Moldova de nord ar fi fost un soi de "Venetia la scara mare". [Sarkozy transmite condoleante Romaniei pentru inundatii]

"Pentru p(r)ostacii portocalii care o sa ne povesteasca in comentarii despre greaua mostenire sau despre ce faceau la inundatii guvernele Tariceanu, I.G. Duca sau Bratianu, le transmit ca inundatii sunt azi, salariile s-au taiat azi si TVA s-a marit tot azi", a mai afirmat Voicu.

  • A fost odata
Trebuie sa ne amintim ca pana acuma nu au existat dezastre naturale in Romania la care Traian Basescu sa nu fie alaturi de oameni. Din 2005 a vizitat mereu zonele afectate, a stat de vorba cu oamenii, a donat bani si materiale, i-a incurajat pe deznadajduiti si a fost mereu alaturi de oameni.
Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Cu toate astea, de atunci pana acum Traian Basescu si-a mai pierdut ceva din popularitate, iar o vizita a acestuia ar fi putut fi intampinata cu proteste si scandal, exact cum a avut parte Emil Boc la Galati, astfel ca alegerea presedinteleui ar putea fi de inteles. Insa, populatia ramasa fara aganiseala pe drumuri se intreaba in continuare: Unde e Traian Basescu? si il asteapta pe presedinte cu macar un mesaj de sustinere pentru ei, ultima aparitie a presedintelui fiind in momentul anuntarii masurilor de austeritate.

  • Surpriza
Dupa ce zvonurile "disparitiei" presedintelui, iata ca Traian Basescu vine cu o vizita surpriza la sinistrati.

[UPDATE]Presedintele Traian Basescu se va deplasa vineri in zonele afectate de inundatii, fiind asteptat la Patrauti, in judetul Suceava in jurul orei 14.00 si la Dorohoi in judetul Botosani la ora 16.00, potrivit unor reprezentanti ai administratiei locale.

Citeste si:
VIDEO Inundații la metroul în Paris, după ce a plouat torențial o oră
VIDEO Inundații la metroul și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.