Cel de-al doilea termen al procesului de divort intentat de sotia lui Laszlo Tokes s-a desfasurat, miercuri, la Oradea, cu usile inchise, la solicitarea avocatilor celor doua parti, transmite corespondentul NewsIn.

Tokes nu a fost prezent nici de aceasta data, iar avocatii celor doi soti s-au pus de acord sa nu mai faca nicio declaratie legata de caz, pana la finalizarea procesului. Atat avocatul lui Laszlo Tokes, cat si cel al sotiei sale, Edith Tokes, au solicitat ca procesul de divort sa se judece ultimul si cu usile inchise.

Nici unul dintre cei doi aparatori nu au dorit sa faca nicio declaratie legata de derularea procesului. “Impreuna cu aparatorul partii adverse am decis sa pastram confidentialitatea asupra mersului cauzei, pana la pronuntarea unei sentinte. De aceea nu vom face nicio declaratie, legata de dezbateri ” a spus Kovacs Zsolt, avocatul lui Tokes Edith.

Cauza, care se afla pe rolul Judecatoriei Oradea, a primit un nou termen pentru data de 29 septembrie. Procesul de divort a fost intentat in data de 23 martie, de catre Edith Tokes, care l-a acuzat pe fostul episcope reformat de Piatra Craiului, Laszlo Tokes, de infidelitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.