Conducerea PSD ar urma sa scoata din prima linie a partidului "vectorii de imagine negativa" pana in toamna, intre persoanele vizate numarandu-se si liderul organizatiei de Bucuresti, Marian Vanghelie, au declarat pentru NewsIn surse din conducerea partidului.

Planul vizeaza o schimbare a persoanelor care vorbesc in numele PSD, dar nu se identifica cu noua conducere a social-democratilor. In acest sens, presedintele PSD, Victor Ponta, ar fi sustinut ca in toamna ar urma sa fie schimbate mai multe persoane din functiile de reprezentare din Parlament, atat de la nivelul Birourilor Permanente ale celor doua camere, cat si a comisiilor de specialitate sau a conducerii grupurilor parlamentare. Motivatia acestor modificari este activitatea publica deficitara pe care au avut-o pana acum unii lideri.

Totodata, in ceea ce-l priveste pe liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, una dintre variantele pe care le-ar avea in vedere actuala conducere ar fi desfiintarea PSD Bucuresti, astfel incat la nivelul Capitalei sa ramana doar organizatiile de sector, au mai precizat sursele citate. Tehnic, propunerea poate fi adoptata doar la modificarea Statutului partidului, care va avea loc in toamna acestui an.

Contactat de NewsIn pentru a comenta aceste informatii, presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut ca nu are in vedere vreo actiune impotriva lui Marian Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.