CNA a amendat postul Antena 3 cu 18.000 de lei, pentru emisiunea "Stirea Zilei" in care deputatul PDL Cristian Boureanu si Gabriela Vranceanu Firea au avut un schimb dur de replici si s-au acuzat reciproc.

Membrii Consiliului, pe care Vadim Tudor i-a numit “limbisti”, considera ca moderatoarea "a pierdut controlul emisiunii", relateaza Realitatea Tv.

Radu Preda, consultant editorial pentru "Stirea Zilei", a spus ca este "regretabil" ce s-a intamplat in timpul emisiunii, insa i-a rugat pe membrii CNA sa aiba in vedere "contextul" in care a avut loc schimbul de replici.I n ceea ce priveste comentariile Gabrielei Vranceanu Firea, Radu Preda a spus: "Suntem oameni". [Boureanu vs Firea: Batalie pe amanti si politica]

Spre diferenta de Radu Preda, altii nu sunt la fel de “moderati” in limbaj fata de actiunea CNA. Un exemplu este cel al tribunului, Corneliu Vadim Tudor, care critica in termini duri, in Tricolorul, amenda data de CNA.

Mafiotul obraznic Cristian Boureanu (PDL), luat in brate si spalat de mucii din freza - o femeie in doliu, care are un copil orfan, insultata si pusa la zid! HUOOO! Acest derbedeu de Cristian Boureanu a scos din nou capul cit o tartacuta, mai ales ca tiganusul n-are puta. (…) Intr-o tara normala, micutul magraon nascut in Zambia, pe unde parintii lui "amariti" fusesera trimisi de regimul lui Nicolae Ceausescu, ar fi trebuit nu numai sa dea cu subsemnatul, dar sa se afle chiar la puscarie. A furat cit a putut, iar acum incearca sa se apere, strigind tot el "Hotii!". Pampalaul, caruia nasul de cununie Sebastian Vladescu i-a furat nevasta, a reusit sa o scoata din fire chiar si pe blinda... Firea. Rusine acestui traseist cu fata de tambalagiu, bubos, alcoolicul Ioan Onisei, care a cerut o sanctiune maxima pentru moderatoarea Antenei 3. Si alti limbisti de la CNA - Gelu Trandafir, Christian Mititelu, Dan Grigore, curva proasta Narcisa Iorga - au sarit la gitul Gabrielei Firea. De tiganusul de Boureanu parca nici nu auzisera. Antena 3 l-a dat in judecata pe mafiot si poate ca de aici i se va trage...”, scrie Vadim Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.