Dan Bittman a renuntat la functia de consilier al ministrului finantelor Sebastian Vladescu.
Dan Bittman a demisionat din functia de consilier pe care o detinea la Ministerul de Finante, motivand ca a vrut sa contracareze parerile celor care credeau ca mananca "din banii tarisoarei si ai poporului", scrie NewsIn.

"A fost initiativa mea gandindu-ma ca ministerul trebuie oricum restructurat. Mi-am dat demisia impreuna cu alti trei colegi. Am vrut sa contracarez parerile celor care sustin ca prin functia mea acolo mananc din banii tarisoarei si ai poporului, desi eu mi-am donat salariul luna de luna in scopuri caritabile", a mentionat pentru NewsIn, marti, Dan Bittman.

Bittman a precizat ca a fost initiativa sa si se asteapta ca si alti colegi sa demisioneze. "Probabil ca suntem primii dintr-o lista mai lunga de oameni care vor pleca. Eu am plecat prin demisie. Nu stiu cum au plecat ceilalti, dar cred ca tot prin demisie", a mai spus el.

Artistul sustine ca nu are ce sa-i reproseze ministrului Sebastian Vladescu. "Vreau sa-i multumesc pentru ca mi-a dat ocazia sa vad in aceste luni ce se intampla si cat de greu se conduce un minister", a conchis Bittman.

Bittman a anuntat ca pleaca din minister dupa ce ministrul Sebastian Vladescu a declarat marti ca a decis sa reduca la jumatate numarul posturilor de consilieri, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.