Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu si Gabriela Vranceanu Firea, moderatoarea unei emisiuni la Antena 3, s-au certat luni seara in direct, disputa intre cei doi culminand cu jigniri reciproce dintre cele mai grave si amenintari cu procese.

Disputele dintre moderatorul emisiunii "Stirea Zilei", de la Antena 3, Gabriela Vranceanu Firea, si deputatul PDL Cristian Boureanu au inceput in momentul in care Firea a incercat sa intervina intr-o discutie dintre liberalul Ludovic Orban si Boureanu, provocata de acuzatiile democrat-liberalului la adresa guvernarii PNL, transmite NewsIn.

Gabriela Vranceanu Firea: Domnule Boureanu, am o intrebare pentru dumneavoastra.

Cristian Boureanu: Doamna, nu vreau sa raspund la intrebarile dumneavoastra.

G. V. Firea: Atunci de ce-ati venit? Va rog frumos sa va ridicati sa plecati.

C. Boureanu: Dumneavoastra l-ati intrebat pe domnul Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice in patru ani, desi productivitatea muncii a scazut. Domnul Orban a vorbit 10 minute si a tinut un speech...

G. V. Firea: Domnule Boureanu, dar ce-ati mancat? Ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?

C. Boureanu: Nu stiu, am mancat ceva la dumneavoastra aici.

G.V. Firea: La toaleta?

C. Boureanu: Ce mancati dumneavoastra in fiecare seara aici.

Conflictul dintre cei doi a continuat dupa ce Boureanu s-a interesat daca Firea l-a intrebat vreodata pe fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, "ce a facut cu banii din investitii, cu 3 miliarde pe care ii avea in buget cu doua luni inainte de alegeri", replica moderatorului fiind ca Boureanu ar trebui sa "isi ia temperatura, pentru ca poate are febra".

Cristian Boureanu: Ma uit si va pun niste intrebari... telespectatorii vad ca dumneavoastra sunteti partinitoare.

Gabriela Vranceanu Firea: Asta este concluzia dvs.

C. Boureanu: A vorbit domnul Orban... vedem pe timp? Aveti curajul sa dati pe timp sa vedeti cat a vorbit fiecare?

G.V. Firea: Avem curajul sa vedeti cat ati tipat dumneavoastra pe timp. Si cine v-a spus ca sunteti baiatul cu mucii in freza a avut dreptate. (o referire la modul in care fostul premier Tariceanu l-a calificat pe Boureanu in 2006, n.r.)

Citeste si:
Cristian Boureanu pare să sufere din nou din dragoste. Fostul...
Cristian Boureanu pare să...

C. Boureanu: Ah, acum ma jigniti. Cumva amantul dumneavoastra?

G.V. Firea: Amantul meu? Dar amanta dumneavoastra?

Un alt subiect de disputa a fost legat de afacerile cu statul pe care le-ar derula deputatul PDL, el fiind acuzat de moderator ca este actionar in mai multe firme care au obtinut contracte cu statul.

Gabriela Vranceanu Firea: De vagabonzi (...) suntem satui.

Cristian Boureanu: Inteleg ca iar ma jigniti?

G.V. Firea: Dar de unde stii despre cine vorbeam? (...) N-ati facut niciodata afaceri cu statul, ati ajuns milionar muncind din greu.

C. Boureanu: O sa va dau si in judecata. Unu, ca nu sunt milionar...

G.V. Firea: Sunteti deja dat de mine in judecata!

C. Boureanu: Miniti cu o nerusinare... Sa va fie rusine!

G.V. Firea: Dumneavoastra sunteti platit de contribuabili, eu nu sunt platita de contribuabili de la PDL.

C. Boureanu: Dvs sunteti platita din bani furati.

Citeste si:
Scolile raman inchise in Bucuresti toata saptamana
Scolile raman inchise in...

G.V. Firea: Inca un proces! V-ati ales cu vreo trei-patru procese.

De remarcat ca in timpul acestor dispute, lui Boureanu i-a fost inchis in mai multe randuri microfonul, insa el a continuat sa vorbeasca, fiind preluat in microfoanele celorlalti invitati, ceea ce l-a determinat la un moment dat sa-si scoata microfonul de la camasa si sa il agate de buza paharului cu apa.

Antena 3 l-a dat in judecata pe Boureanu

In urma incidentului Firea vs Boureanu, Antena 3 a hotarat sa il actioneze in justitie pentru defaimare pe Cristian Boureanu.

Precizam ca Domnul Cristian Boureanu nu a fost invitat personal la Stirea Zilei, ci a fost trimis de catre Biroul de presa al PDL. Producatorul emisiunii invitase ministri sau secretari de stat din ministerele economice sau alti lideri marcanti ai PDL, cu notorietate, care au dovedit bun simt si masura, de-a lungul timpului, chiar si atunci cand au primit critici din partea opozitiei sau a societatii civile”, transmite un comunicat al Antena 3.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

Reprezentantii postului de televiziune justifica comportamentul Gabrielei Vranceanu Firea prin faptul ca aceasta ar fi incercat sa opreasca conflictul dintre Ludovic Orban si Cristian Boureanu.

Antena 3 isi exprima solidaritatea cu realizatoarea emisiunii Stirea Zilei actionandu-l in justitie pe domnul Cristian Boureanu. Suma care va fi solicitata drept despagubire va fi donata unui camin de copii, cu grave dificultati de supravietuire”, sustine postul Tv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.