Comentand nemultumirile liberalilor ca nu au fost cooptati pentru depunerea motiunii de cenzura, Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca scopul acestui demers este daramarea Guvernului, iar daca cineva nu vrea sa voteze impotriva lui Emil Boc sa o spuna direct, nu pe ocolite.

Intrebat daca PSD va prezenta textul motiunii de cenzura si liberalilor, Ponta a raspuns afirmativ, precizand ca va fi prezentat "tuturor parlamentarilor din aceasta tara". "Sigur ca da, tuturor parlamentarilor din aceasta tara, pentru ca in afara de liberali, care evident sper ca vor vota motiunea de cenzura, sau conservatorii, sunt convins ca momentul motiunii de cenzura va fi un moment al adevarului pentru foarte multi parlamentari. Sunt oameni carora le este rusine sa se intoarca acasa in colegiile lor si la momentul motiunii de cenzura vor alege intre interesul de a sta alaturi de Emil Boc si Guvernul si interesul celor care i-au trimit in Parlament", a spus Ponta, potrivit NewsIn.

  • Liberalii vor propria motiune de cenzura

Cat despre intentia liberalilor de a veni cu propria motiune de cenzura, Ponta a spus ca acest lucru nu poate fi facut, deoarece PNL nu are numarul suficient de parlamentari pentru a depune propria motiune, iar actualul text este al PSD.

"Asa cum au calculat specialistii nostri, masurile Guvernului afecteaza 15 milioane de romani si nu ii afecteaza exact pe cei care in acest moment guverneaza tara, PDL si aliatii sai, clientii sai politici si toti cei, incepand cu presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, toti cei care in anul trecut au mintit populatia Romaniei si au spus ca sunt bani de salarii si pensii", a conchis presedintele PSD.

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat miercuri ca o echipa de lideri este mandatata sa redacteze pana marti un text de motiune de cenzura care ori sa fie discutat cu PSD, ori sa fie prezentat la dezbaterea parlamentara a documentului PSD impotriva angajarii raspunderii Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.