Tinerii fundamentalisti din PSD, Octavian Petrovici si Codrin Stefanescu au mai gasit ieri un subiect nimerit pentru a face nota discordanta fata de restul partidului si, bineinteles, o noua conferinta de presa. Cei doi purtatori de cuvinte al liderului filialei Bucuresti, Dan Ioan Popescu, au anuntat ca ei vor ca PSD sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu. Stefanescu si Petrovici au dat de inteles ca activistii din PSD stau prost la capitolul comunicare, in conditiile in care au aflat din presa ca social-democratii "poarta negocieri cu reprezentantii coalitiei de guvernamant".

"Avem doua posibilitati: sa sustinem cabinetul Tariceanu, arogant si sinstru, sau sa formam un Guvern de uniune nationala", a spus Stefanescu, vorbind despre intentiile conducerii centrale a PSD. Intrebat daca va mai avea timp sa se consulte cu reprezentantii de la centru pe aceasta tema, avand in vedere faptul ca termenul de depunere a unei eventuale motiuni expira astazi, Codrin Stefanescu a spus, de dragul de a spune ceva, ca "macar isi va face auzita vocea".

"Am solicitat consultari cu toate organizatiile judetene. Liderii de la centru fac uneori declaratii foarte bune. Ei se pricep bine la politica. Ar trebui, noi astia mai tineri, sa punem piciorul in prag si sa nu mai jucam dupa regulile Aliantei. Noi, cei de la TSD, cei de la organizatia pensionarilor, electoratul nu mai suporta. Si cei care au votat cu Alianta D.A. dau semne de neincredere", a mai spus cu toata autoritatea de care poate da dovada, Stefanescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.