Anuntul presedintelui privind masurile de criza a socat natiunea, dar ar trebui, in mod firesc, sa determine pocnetul sampaniei la sediul PSD.

Asta, pentru ca lovitura cumplita incasata de peste noua milioane de romani ii va impinge, mai mult ca sigur, catre social-democrati, exact in momentul in care acestia se aflau intr-un soi de coma prelungita, dupa esecurile pe banda, scrie Inpolitics.

Socul pe care il va aduce setul de masuri anuntate de presedinte e greu de cuantificat, dar un lucru e sigur: acesta e momentul oficial in care PDL, ca partid, va incepe coborarea dramatica pe toboganul electoral, in favoarea PSD. Faptul ca voci din PDL se fac deja auzite impotriva masurilor guvernului e semnul clar ca democrat-liberalii incep sa realizeze pretul cumplit pe care il vor plati de aici incolo. Marele cistigator ar trebui sa fie, in mod firesc, PSD, partid intrat in letargie de o buna bucata de vreme, dar caruia i se ofera acum o rampa de lansare a torpilelor la adresa puterii la care nu mai spera.

Cititi mai multe in Inpolitics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.