Teo Trandafir a participat miercuri la prima sedinta de plen in calitate de deputat PDL, marturisind presei, la final, ca a avut emotii si ca i-a fost teama sa nu se impiedice pe scari, dar ca i-a placut la plen "pentru ca este interesant si pentru ca incepi la un moment dat sa anticipezi".

"Mi-era frica sa nu ma impiedic pe scari, deci asta a fost marea mea problema azi, sa nu ma impiedic pe scari. A fost o experienta pentru mine. Nu stiu cum sa va spun, cine stie ce revolutie in capul meu nu s-a produs pentru ca intelesesem in principiu cam care este ideea: se propun niste lucruri, unii voteaza inr-un fel, unii voteaza intr-un fel, e limpede. Ideea e sa mai inteleg si care sunt legile alea, pentru ca nimeni nu cred ca le stie pe toate, toate", a spus Teo Trandafir la finalul primei sedinte de plen la care a luat parte in calitate de parlamentar.

"Mi-a placut pentru ca este interesant si pentru ca incepi la un moment dat sa anticipezi", a spus deputatul PDL despre sedinta la care a participat, transmite NewsIn.

Teo Trandafir a aratat ca a avut deja primul succes ca parlamentar, prin amedamentul votat in Comisia de invatamant, privind introducerea cupoanelor de cresa. "Tatal meu este medic pediatru, a fost cel mai fericit. Pana la urma, cupoanele se refera la copii intre 0 si 3 ani", a spus deputatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.