Biroul Permanent al Senatului a decis marti sa solicite un punct de vedere din partea Comisiei juridice, precum si a Curtii de Conturi, pe subiectul acordarii indemnizatiei senatorului Catalin Voicu, aflat in arest preventiv, urmand sa ia o decizie saptamana viitoare.

Chestorul Senatului, Dumitru Constantin, a declarat marti ca Biroul Permanent a decis sa amane o decizie in privinta acordarii indemnizatiei pentru Voicu pana saptamana viitoare, precizand ca acesta nu mai primeste in prezent niciun fel de sume de la Senat.

Voicu incaseaza salariul de senator si de dupa gratii

"S-a ajuns la concluzia ca este nevoie neaparat de un punct de vedere din partea Comisiei juridice din Senat si in acelasi timp un punct de vedere al Curtii de Conturi intrucat legislatia existenta la aceasta ora in materia aceasta este chiar foarte ambigua. (...) Se pune si problema sumei forfetare, care la randul ei are implicatii deosebite asupra personalului angajat, chiriilor si a tot ce se plateste prin aceasta suma", a spus Dumitru Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.