Presedintele PSD Victor Ponta i-a ironizat pe independenti care spusesera despre el ca ar fi vrut sa vina in grupul lor, sustinand ca nu are cum sa faca acest lucru, deoarece el e doar locotenent in rezerva, iar in viitorul UNPR sunt "numai generali", unii fiind sub acoperire.

Intrebat intr-o emisiune la Antena 2 daca e adevarat ca a vrut sa plece la independenti, Ponta a replicat: "Nu (...) Am grad prea mic, eu sunt de abia locotenent. La cati generali sunt pe acolo, e complicat. Unii sunt pe fata. (...) Acum, ce e sub acoperire, nu am voie sa-i spun eu, sa-i spuna institutiile, nu... Si ii supar si pe prietenii dvs, nu vreau sa....".

Moderatorul l-a intrebat daca se refera la Cristian Diaconescu. "Gura pacatosului, eu n-am spus chestia asta", a raspuns liderul pesedist.

Ponta a avut o remarca ironica si la adresa lui Serban Mihailescu. "Acum cred ca e suparat pe mine dl Serban Mihailescu ca a fost trimis in judecata. Inteleg ca atunci cand a plecat la independenti era gata sa rezolve aceasta problema. Dar degeaba se supara pe mine, eu n-am influenta la DNA. Cred ca a gresit adresa", a mai declarat social-democrat, citat de NewsIn.

Pe 23 februarie, cu o zi inainte de a pleca din PSD, Cristian Diaconescu afirma ca, daca va fi sa paraseasca formatiunea social-democrata, nu este obligatoriu sa ramana in zona politica, o posibila optiune fiind la acea data diplomatia, singurul domeniu in care, admitea el, are "un grad". "Sunt ambasador pe grad. Gradul meu este numai de ambasador. Pentru diversi baieti care induc tot felul de idei prin presa, nu am alte grade decat de ambasador, nu apartin niciunui fel de structuri", a insistat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.