Desi nu mai poate organiza bairamul din anii trecuti, Marian Vanghelie nu se lasa si le pregateste bucurestenilor lui o surpriza.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat luni ca, daca nu va mai organiza petreceri cu mici de 1 Mai, tot va gasi formule care sa il "consacreze", spunand ca el pregateste o surpriza, insa decizia finala o va lua partidul.

Intrebat daca anul acesta vor fi organizate mitinguri de protest in Bucuresti, asa cum doreste presedintele PSD Victor Ponta, sau petrecerile care l-au consacrat din parcul Izvor, Vanghelie nu a dat un raspuns clar, spunand ca va inventa alte formule care sa il "consacreze" "O sa vedeti ca o sa inventam alte formule, care o sa ma consacreze si aceste formule", a spus Vanghelie.

Intrebat din nou daca va renunta la petrecerile cu mici, Vanghelie a spus ca vor urma discutii cu sindicatele si se va ajunge la un acord in privinta evenimentelor de 1 Mai. "O sa avem o discutie cu sindicatele si o sa cadem de comun acord asupra formei de organizare pe care trebuie s-o manifestam de 1 Mai. (...) Nu decid eu. Trebuie sa luam si momentul actual si sa-l tratam ca atare si impreuna cu sindicatele, si colegii de la partid, vom veni cu o formula si vrem sa fie o surpriza. Vreau sa aveti o surpriza si o sa va placa sigur", a spus Vanghelie.

PSD nu a reusit sa atraga de partea sa sindicatele pentru organizarea unor mitinguri, la nivel central, de 1 Mai, insa in teritoriu o parte dintre organizatiile locale vor protesta impreuna cu liderii judeteni ai sindicatelor, au declarat pentru NewsIn surse PSD.

"Nu mai suntem de nasul lor", a comentat un lider PSD reticenta liderilor sindicali de la centru de a organiza un mars de protest de amploare comun cu social-democratii in Capitala. Totusi, presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ar urma sa stabileasca daca poate organizeze o serie de manifestari la nivelul organizatiei sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.