Premierul Emil Boc a avut, vineri, ocazia sa se plimbe cu noul Duster pe aleile din incinta Uzinei Dacia, in cadrul unei vizite la Mioveni, si a recomandat tuturor romanilor o astfel de masina, el afirmand ca nu-si permite una pentru ca are rate la o alta masina.

Emil Boc a fost primit la Dacia de directorul general, Jerome Olive, Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de administratie de la Dacia si alti oficiali de la uzina. Primul ministru si-a demonstrat si calitatile de vorbitor de limba franceza si i-a urat directorului noroc, informeaza corespondentul NewsIn.

Premierul a mers sa viziteze initial sectia de cutii viteza la volanul unui Duster pe benzina, de culoare neagra. In dreapta lui a stat Jerome Olive, iar pe bancheta din spate Constantin Stroe. Pentru a doua vizita, la sectia de montaj general, lui Emil Boc i s-a pus la dispozitie un Duster pe motorina, de culoare maro.

La finalul vizitei, premierul a spus ca Duster este o masina ideala de familie si deocamdata nu poate sa-si achizitioneze noul model care iese pe poarta fabricii de la Mioveni pentru ca nu are banii necesari, intrucat achita rate la masina pe care o detine in prezent. „Pot sa spun ca este o masina confortabila, silentioasa. Cred ca este o masina de familie, ideala si cred ca ar putea fi o solutie pentru fiecare roman. Cand voi fi in situatia sa-mi cumpar o masina va asigur ca prima mea optine va fi Duster. Deocamdata am o masina la care trebuie sa platesc ratele. Sper sa o conving si pe sotie sa aiba aceeai optiune ca si mine. Eu spun ca nu are probleme cu motorul, indiferent ce cenusa vulcanica ar fi”, a spus admirativ Emil Boc.

Premierul Emil Boc detine, conform declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, un autoturism Peugeot, fabricat in 2007, achizitionat in leasing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.