Liderul PRM constata ca patriarhul Daniel s-a cam ingrasat in ultimul timp

Nici capul Bisericii nu scapa de limba ascutita a liderului PRM: in ultimul numar al revistei ”Romania mare”, Preafericitul Daniel e luat peste picior pentru ca s-a cam ingrasat peste masura, lucru specific mai degraba patronilor de circiumi decit oamenilor bisericii, dupa cum sustine publicatia lui Vadim, transmite Inpolitics.

Romanii s-au uitat la Slujba de Inviere de la Patriarhie - si ce au vazut? Un Patriarh, Daniel, ingrasat peste masura, ca semn ca i-a priit Postul Pastelui. Daca e de la hidrocortizon si alte medicamente, nu-i bai, sa fie sanatos. Daca e de la mincare si bautura, atunci infrineaza-te, Preafericite, fiindca nu-ti sta bine si, la un popor straveziu si cu burta lipita de sira spinarii, exact asta mai lipsea, un pastor de suflete umflat cu pompa. Un Patriarh, ca si un Papa, e un om sfint, ori sfintii sint spiritualizati, nu rotofei ca niste circiumari sau podgoreni. Nici unul dintre predecesorii lui Daniel Ciobotea, in scaunul patriarhal, n-a fost asa de gras, si ne referim la Miron Cristea, Nicodim, Justinian, Justin Moisescu si Teoctist” mai atrage atentia liderul PRM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.