Candidatul PDL in colegiul 19 Camera Deputatilor din Bucuresti, Teo Trandafir, va candida sub sloganul "Mai mult suflet", care ar reliefa accentul pus pe proiectele sale de ajutorare a copiilor din familii defavorizate. Intre timp, contracandidata Liliana Minca nu si-a stabilit inca detaliile campaniei.
Campania electorala a lui Teo Trandafir va fi coordonata de viceprimarul Capitalei, Mircea Raicu, in stafful candidatei fiind inclusi atat militanti ai partidului, cat si specialisti in marketingul electoral. "Avem o echipa formata din profesionisti, dar si din oameni politici, iar campania va avea in centru pe omul Teo Trandafir, un om curat, bataios, care are proiecte sociale indeosebi pentru sprijinirea copiilor defavorizati", a declarat Mircea Raicu pentru NewsIn precizand ca sloganul "Mai mult suflet" a fost adoptat tocmai pentru a accentua tema principala a campaniei.

Democrat-liberalii din sectorul 4 au stabilit deja un grafic al actiunilor electorale, impartit in doua mari perioade: perioada de precampanie si cea a campaniei propriu-zise care va incepe dupa 15 aprilie. "Vom face campanie si la televiziuni, prin spoturi, dar va fi, in primul rand, o campanie purtata prin cat mai multe intalniri cu cetatenii", a spus Raicu. Acesta a adaugat ca stafful pe care il conduce va incerca sa negocieze cu stafful contracandidatei de la PC, Liliana Minca, organizarea unor confruntari televizate.

Campania lui Teo Trandafir pare sa aiba deja stabilite mai multe detalii decat cea a contracandidatei sale. Liliana Minca (PC) a declarat, pentru NewsIn, ca deocamdata nu si-a conturat foarte precis strategia electorala, sustinand ca mai are timp pana la inceperea efectiva a perioadei oficiale de campanie, adica pana pe 10 aprilie. Minca a precizat ca deocamdata nu si-a stabilit sloganul si a adaugat ca-si va gestiona singura relatia cu presa, transmite NewsIn.

Candidatul PC a mai sustinut ca, in cadrul campaniei, mizeaza pe sprijinul colegilor de la PC sector 4, dar si de la organizatia de Bucuresti.

Alegerile partiale din Colegiul 19 se vor desfasura pe 25 aprilie, pentru un loc de deputat ramas vacant prin plecarea in Consiliul CSA a fostei presedinte a PC, Daniela Popa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.