Vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, s-a plans, in sedinta Birourilor Permanente de luni, ca pe holurile Parlamentului miroase a mancare dupa unele evenimente, fapt ce "nu face deloc cinste" alesilor si a propus interzicerea actiunilor la care sunt servite preparate calde.

Senatorul PC Dan Voiculescu a luat cuvantul in sedinta conducerii reunite a celor doua Camere, in contextul discutiilor despre un proiect de regulament privind ordinea si siguranta la Palatul Parlamentului, transmite NewsIn.

"Nu stiu cine trebuie sa hotarasca, probabil tot noi, sa nu mai avem evenimente in Palatul Parlamentului cu mancare gatita; miroase a mancare dupa unele evenimente, numai Parlament nu este! Va rog eu foarte mult! Eu stiu, poate se castiga un ban, dar banul castigat astfel nu este de natura sa ne faca cinste. Mirosul nu vine de la restaurant, eu vorbesc de holuri; avem fel de fel de colocvii, seminarii, catering cu mancare calda, care nu face deloc cinste, miroase", a expus situatia Voiculescu.

Presedintele Camerei, Roberta Anastase, a solicitat Secretariatului sa ia act de afirmatiile senatorului PC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.