Palatul Parlamentului va stinge luminile timp de o ora in seara de 27 martie, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor raspunzand favorabil solicitarii World Wide Fund for Nature Romania de participare la Ora Pamantului, un eveniment ce atrage atentia asupra schimbarilor climatice.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat marti solicitarea WWF Romania de a participa la evenimentul Earth Hour-Ora Pamantului, eveniment international care atrage, de patru ani, atentia asupra schimbarilor climatice. Participarea la eveniment presupune stingerea iluminatului exterior al cladirii Palatului Parlamentului pe 27 martie in intervalul orar 20.30-21.30, transmite NewsIn.

Cladirea Palatului Parlamentului s-a numarat printre cele mai proeminente cladiri din lume care au stins luminile pe 28 martie 2009.

In ziua de 27 martie 2010, se va desfasura la nivel mondial un eveniment menit a atrage atentia comunitatii internationale asupra necesitatii protejarii factorilor de mediu. In Romania, evenimentul patronat de Organizatia Internationala World Wide Fund for Nature doreste sa transmita un mesaj despre nevoia de act


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.