Liderul fondator al PC, Dan Voiculescu, reactioneaza fata de afirmatia presedintelui Basescu catre ziaristi ca este mai sanatos decat patronii lor, aratand ca seful statului adopta o logica de inspiratie "manelista" dorindu-si sa aiba mai multa sanatate decat dusmanii sai.

"Initial, am privit declaratiile domnului Basescu referitoare la sanatatea proprietarilor de institutii media cu indulgenta. <Omul isi face numarul> mi-am zis. Dar, ascultand mai atent, am renuntat la indulgenta. Omul nostru, privindu-l fix pe reporterul Realitatii, a simtit nevoia sa insiste: <Sunt mai sanatos decat toti patronii vostri la un loc - si la minte si la corp!. Concluzia mea, evident subiectiva si manipulatoare, este ca omul e defect. El nu se multumeste sa fie sanatos, vrea sa fie cel mai sanatos, mai sanatos decat toata lumea, dar, in principal, mai sanatos decat toti dusmanii lui. Care, in aceeasi logica de inspiratie manelista, fiind mai bolnavi, ar putea sa si moara. Daca nu de boala, macar de invidie", scrie pe blogul sau Voiculescu. El isi incheie comentariul prin cuvintele "o perspectiva simpla. Simpla de tot", referindu-se tot la Traian Basescu.

Si "comentatorii" blogului lui Voiculescu sunt de aceeasi parere, ba ca presedintele ar fi "defect", ba ca "intr-adevar e bolnav, dar nu vrea sa recunoasca". [Starea de sanatate a lui Basescu, "cu semnul intrebarii"]

Astfel, ne intrebam cu totii: E bolnav sau nu presedintele? - spune-ti parerea pe forum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.