Ministerul Finantelor Publice a anuntat ieri seara ca Andrei Gheorghe, numit la inceputul anului de ministrul Sebastian Vladescu in functia de sef al departamentului de comunicare cu presa, nu mai lucreaza de in cadrul institutiei.

"Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de astazi, 26 februarie 2010, Ministerul Finantelor Publice a incetat relatiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", arata comunicatul institutiei, citat de Wall-Street.ro.

Sebastian Vladescu l-a angajat pe Andrei Gheorghe la inceputul mandatului in functia de sef al departamentului de comunicare cu presa.

La inceputul acestei luni, Andrei Gheorghe a fost implicat intr-un accident de circulatie, cercetat de politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei pentru vatamare corporala si pentru ca a refuzat sa i se recolteze probe biologice.

[Andrei Gheorghe, fara permis si cu dosar de vatamare corporala]

El a sustinut ca refuzul recoltarii probei de sange a fost un mod de a protesta impotriva sistemului care nu permite o alternativa in astfel de cazuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.