Democrat-liberalul Danut Liga le-a propus luni deputatilor PDL sa stranga fonduri pentru sinistratii din Haiti, iar pedelistii au fost de acord sa doneze bani in functie de posibilitati, pana la sfarsitul saptamanii.

Deputatul PDL Dan Liga a precizat, luni, ca vrea sa promoveze un proiect umanitar care va fi demarat miercuri si care vizeaza atat actiuni de volutariat, cat si strangerea de fonduri pentru constructia locuinte in Haiti. "Toti colegii din PDL au fost de acord sa se implice in proiect. A ramas ca, pana la sfarsitul saptamanii, fiecare sa doneze cat considera. Nu s-a stabilit o suma anume. Au fost colegi care au vrut sa doneze mai mult", a afirmat Liga, citat de NewsIn.

Deputatul a precizat ca nu se va duce in plenul Camerei cu propunerea de strangere de fonduri, ramanand la aprecierea celorlalte grupuri parlamentare daca doresc sa se implice."Daca ceilalti colegi vor dori sa contribuie, ii invit, voi avea discutii si cu ei", a mai spus Liga. El a adaugat ca proiectul ce va fi lansat miercuri include si trei teledonuri, in urmatoarele zile de duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.