Vicepresedintele PDL Cornel Stirbet a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, a "furat din banii publici" si acuza Curtea de Conturi ca "inchide ochii" la descarcarile de gestiune ale Primariei Sibiu.

"Problema domnului Klaus Johannis cu decizia de incompatibilitate pe care a dezvaluit-o Agentia Nationala de Integritate (ANI) este cea mai mica pe care o are acesta, desi, daca s-ar merge pana la capat, ar trebui suspendat din functie. Lui Johannis ar trebui sa i se traga de la lucruri mult mai grave, cum ar fi furtul din bani publici”, a declarat Stirbet, intr-o conferinta de presa la Sibiu.

Deputatul democrat-liberal sustine ca edilul Sibiului se face vinovat de aceste lucruri "pentru ca nu a controlat ceea ce se intampla in societatile din subordinea Consiliului Local, unde s-au facut licitatii trucate si au fost vandute fostele centrale termice".

Stirbet a adus acuzatii si Curtii de Conturi, institutie despre care sustine ca „a inchis ochii” la descarcrile de gestiune ale Primariei. "Daca sunetm prieteni cu directorul de la Curtea de Conturi, la descarcarile de gestiune acesta mai inchide ochii, isi mai construieste apoi un bloc intr-un parc...", a mai afirmat Stirbet, citat de NewsIn.

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a refuzat sa comenteze acuzatiile lui Cornel Stirbet. [ANI: Klaus Iohannis, aflat in incompatibilitate mai mult de un an]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.