Peremistii mureseni migreaza catre PD. Presedintele interimar al organizatiei, Aurel Mircea Pop, impreuna cu alti membri ai filialei, printre care consilieri judeteni si locali, a plecat din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor si s-a inscris in PD.
Motivul invocat de "dezertori" a fost ca nu mai stiu din ce formatiune fac parte. Potrivit Mediafax, printre cei care au parasit PRM, alaturi de Pop, se numara consilierul judetean Cristian Tintosan si consilierul local Claudiu Maior.

Ei si-au anuntat demersul intr-o conferinta de presa a PD Mures, in care au precizat ca nu au trecut in partidul condus de Emil Boc din oportunism, ci din cauza ca au ajuns sa nu mai stie din ce partid fac parte si ce doctrina are acesta. Cei trei au sustinut ca se regaseau in orientarea populara a PPRM, la care insa s-a renuntat. Ei au mai spus ca s-au saturat de disputele interne nesfarsite din cadrul PRM. Claudiu Maior, fost vicepresedinte economic in PRM Mures, a devenit vicepresedinte al filialei locale a PD, iar Pop si Tintosan - fost presedinte al organizatiei judetene de tineret, au devenit secretari executivi.

In urma acestui demers, in Consiliul Local Targu Mures a mai ramas un singur reprezentant al PRM si exista trei ai PD, iar in Consiliul Judetean Mures PRM ramane cu trei reprezentanti, ca si PD.
In Consiliul Judetean, Alianta PNL-PD detine in prezent acelasi numar de membri ca si PSD, respectiv sapte. In locul lui Aurel Mircea Pop, interimatul functiei de presedinte al PRM va fi asigurat de consilierul judetean Constantin Amza Margarit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.