Popular TV ar urma sa fie lansat la primavara, va costa in jur de 1,8 milioane de euro si va fi o televiziune care va sta de vorba cu telespectatorii. Presedintele PRM va avea si el probabil o emisiune acolo.

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor revine pe micile ecrane cu propria-i televiziune. Potrivit inpolitics, viitorul canal - Popular TV - va avea sedii centrale in Bucuresti: unul situat pe strada Polona si unul in Cotroceni. “Pe sticla ne vedem in martie. Acum am facut o pauza mai lunga de sarbatori. Avem tot timpul din lume sa pregatim in detaliu echipa, grila si lansarea pana la inceputul lui martie”, a declarat pentru Inpolitics Codrin Stefanescu.

Contactat de Realitatea, Stefanescu a precizat ca deocamdata postul nu are o licenta obtinuta, dar aceasta problema se va rezolva. "Nu stiu daca vom reusit sa fim gata totusi pana in martie, ne-am ocupat de achizitia tehnicii, de cautarea oamenilor. Va fi o televiziune de nisa, cum era pe vremuri OTV, o televiziune la care oamenii vor putea suna in direct. Vom emite 24 de ore din 24, presedintele Corneliu Vadim Tudor va avea probabil o emisiune, dar nu va fi o televiziune de partid. O sa ne coste in jur de 1,8 milioane de euro lansarea", a declarat Stefanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.