Premierul Emil Boc le-a transmis romanilor, in mesajul de Anul Nou, ca perioada de criza are si parti pozitive, ajutand oamenii sa se apropie de "lucrurile care conteaza cu adevarat", sa aiba mai mult curaj, si a dat asigurari ca in 2010 Guvernul va face tot ce tine de priceperea membrilor sai.
"Tot ce ne sta in putinta, tot ce tine de priceperea, de munca si perseverenta noastra va fi facut in anul care vine si in intreg mandatul actualului Executiv! Vremurile nu foarte prielnice au si partile lor bune: ne ajuta sa avem mai mult curaj, sa ne apropiem de lucrurile care conteaza cu adevarat, sa reusim mai mult decat credem. (...) O tara cu cetateni inteligenti si activi este o tara care nu are de ce sa se teama de viitor!", le-a transmis Boc romanilor prin mesajul de Anul Nou.

Seful Executivului s-a adresat si romanilor din diaspora, despre care spune ca au o imagine buna in comunitatile in care traiesc, desi mass-media au relatat mai degraba incidentele in care au fost implicati romanii de peste hotare. "Doresc sa va lansez si dumneavoastra o invitatie, romanilor din diaspora apreciati in comunitatile din care faceti parte: sa renuntati la o parte din discretie si sa va afirmati public imaginea castigata in mediul apropiat. Pentru ca, in felul acesta, veti impiedica intelegerea gresita a romanitatii de catre cei care nu au ocazia sa va cunoasca direct", a mai spus Boc, potrivit NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.