Primarul Sibiului, resemnat: "Asa se intampla la alegeri"

"Rezultatele arata diferit. Asa se intampla la alegeri. Asta este, poporul a votat. Avem un rezultat destul de clar si in lumina acestui rezultat nu cred ca voi merge la Bucuresti. Eu raman primarul mnunicipiului Sibiu, pentru mine aceasta etapa s-a terminat", a declarat resemnat Johannis, intr-o inregistrare Realitatea Tv.

Acesta a exclus posibilitatea de a fi premier in guvernul Traian Basescu.

Klaus Johannis a exclus de asemnea acceptarea functiei de premier chiar daca majoritatea PSD-PNL-UDMR isi pastreaza alianta mai departe de aceasta infrangele.

Crin si Geoana, eu va spun adio...

"A fost o onoare sa fiu cooptat in echipa cu Mircea Geoana si Crin Antonescu, iar din acest parcurs am avut ceva de castigat", a marturisit Johannis. Intrebat ce parere are despre primele rezultate, care il dadeau castigator pe Mircea Geoana, primarul Sibiului a comentat ca "exit-poll-urile reprezinta doar rezultate statistice si au o marja de eroare".

Johaniis a declarat ca marja de eroare a fost mai mare decat diferenta dintre candidati. „Practica de ieri ne-a aratat ca in situatii limita sondajele nu pot fi foarte precise. Este posibil ca unii alegatori sa fi declarat una si sa fi votat alta, dar cred ca marja de eroare a dus la aceste previziuni eronate", a spus Johannis, citat de Evz.

Primarul Sibiului a incheiat spunand: „Viitorul pentru mine va fi clar si vor fi pasii obisnuiti, cei ai unui primar. Pentru ceilalti, nu stiu", a conchis Klaus Johannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.