Traian Basescu a declarat ca s-a intalnit o singura data cu Sorin Ovidiu Vantu de cand este presedinte, in casa unui prieten, contrazicandu-l astfel pe omul de afaceri care a spus joi seara ca s-a intalnit de mai multe ori cu Basescu in timp ce acesta era sef al statului.

"Ca presedinte m-am intalnit cu Vantu o singura data, m-am intalnit in casa unui amic al meu unde a venit si Vantu. (...) Nu m-am intilnit in casa lui Sorin Ovidiu Vantu, nici in casa mea", a declarat Basescu vineri, la OTV. Basescu a mai spus ca niciodata nu i-a cerut o intalnire lui S.O.Vantu.

"Aia este o intalnire cand eu veneam de la munte, el se ducea...", a precizat Basescu, referindu-se la discutia pe care ar fi avut-o noaptea, la Tancabesti, cu Sorin Ovidiu Vantu. Presedintele a spus ca, dupa ce a avut astfel de intalniri cu cei pe care ii numeste moguli, acestia au devenit dusmanii sai. "Nimeni nu poate astepta... si am ramas foarte bun amic cu cei care au inteles unde ii poate ajuta presedintele si unde nu. In rest nu ma intereseaza viata omului de afaceri", a spus el, conform Newsin.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat joi, la Realitatea Tv, ca s-a intalnit cu Traian Basescu de mai multe ori, dupa ce acesta a preluat mandatul de sef al statului. Vantu a relatat si o intalnire care ar fi avut loc inainte de alegerile din 2004. "Era pe vremea domnului Adrian Nastase, dupa aceea ne-am intalnit linistit, fara sa ne ascundem prin parcari", a declarat omul de afaceri, intrebat despre intalnirea cu Traian Basescu intr-o parcare din Tancabesti. S.O.Vantu spusese anterior ca s-au intalnit in parcare, "la ora 3 dimineata", ferindu-se de "Securitatea lui Adrian Nastase".

"Absolut corect. Am avut numeroase intalniri cu acest domn", a continuat el, intrebat daca s-a intalnit de mai multe ori, cu Traian Basescu precizand ca intrevederile au avut loc in timpul mandatului de presedinte al lui Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.