Presedintele PSD Arad, Marius Lazar, a declarat, joi, ca parlamentari si lideri locali ai PDL ofera sume de bani oamenilor, in mai multe localitati din judet, iar acestia sunt pusi sa jure cu mana pe Biblie ca vor vota cu Traian Basescu in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Lazar a spus ca a primit mai multe sesizari din localitatile in care cei de la PDL ar oferi sume de bani, in schimbul voturilor. „Continua in judetul Arad operatiunea pe care noi am denumit-o «Biblia si plicul». In continuare, parlamentari si lideri ai PDL merg din casa in casa, pe Valea Muresului, pe Valea Crisurilor, iar intr-o mana tin Biblia, iar in cealalta tin plicul cu 100 - 150 lei. Pun oamenii sa jure cu mana pe Biblie ca voteaza cu Traian Basescu si apoi le dau banii. Avem cel putin 28 de sesizari de la oameni despre aceste aspecte. Asta arata disperarea celor de la PDL“, a declarat joi Marius Lazar, citeaza NewsIn.

Liderul PSD Arad a mai spus ca PDL foloseste bani publici in aceasta campanie electorala. „Au declansat in Arad <<Caravana obiceiurilor de iarna>>, pe bani publici. Aici vorbim de campanie electorala pe bani publici, banii Centrului Cultural Judetean. Sambata, o astfel de manifestare va avea loc la Savarsin. Merg masini pe toata Valea Muresului si anunta ca PDL se afla in spatele acestei manifestari. Cer organelor abilitate sa ia masuri pentru a stopa aceasta campanie electorala pe bani publici“, a mai afirmat Lazar.

In replica la acuzatiile aduse de PSD, Nicolae Iotcu, coordonatorul campaniei electorale a PDL in judetul Arad, a spus ca liderul PSD este „strain de ce se intampla in judet“. „Marius Lazar face aceste declaratii ca sa-si justifice infrangerea. Aceleasi declaratii le-a facut si inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale. PDL nu a dat bani sau alte produse alegatorilor. Lazar este strain de judetul Arad si de oamenii din acest judet. Este un mitic parasutat de la Bucuresti la Arad“, a declarat Nicolae Iotcu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.