Vicepresedintele PDL Radu Berceanu l-a criticat dur pe candidatul PSD la alegerile prezidentiale, luni, la Iasi, precizand ca Mircea Geoana este un "porc mincinos", intrucat l-a acuzat in mai multe randuri ca ar fi transferat bani de la Ministerul Agriculturii la Ministerul Transporturilor.

"In trei randuri, in ultima luna si jumatate, a spus aceasta minciuna, stiind ca sunt unii care sunt interesati de aceste subventii si care sa zica 'Uite la nenorocitul de Berceanu! De asta nu luam noi subventii'. Asta era intentia si o calific inca o data ca o minciuna sfruntata si domnul Geoana este un porc mincinos. Minte cu cea mai mare nonsalanta, nu are niciun fel de retinere", a declarat Berceanu, in conferinta de presa, potrivit NewsIn.

Ministrul Transporturilor a adaugat ca daca ar fi transferat bani de la bugetul Ministerului Agriculturii ar fi fost nevoie de o hotarare sau o ordonanta care sa fi fost adoptata la nivelul Guvernului si publicata in Monitorul Oficial, un astfel de act neexistand.

Intrebat de afirmatiile lui Radu Berceanu, primarul Iasiului Gheorghe Nichita, care este si vicepresedinte al PSD, a precizat ca democrat-liberalul "si-a incheiat cariera politica prin aceste declaratii".

"Va fac o dezvaluire. Pe 24 noiembrie cand eram la o emisiune am primit un mesaj pe telefon de la domnul Videanu in care se spunea 'Dute-n...cu vorbitul la comanda'. Asta-i limbajul care caracterizeaza PDL. L-am sunat pe Videanu ulterior dar nu mi-a raspuns. Insa, am primit apoi instiintare de la Romgaz ca daca nu se achita datoriile pana pe 3 decembrie se sisteaza gazul", a afirmat Nichita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.