Gheorghe Flutur a lansat un apel catre electoratul liberal sa-l voteze pe Basescu in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, argumentand ca actualul presedinte este garantul reformelor, al impozitelor mici si al relansarii mediului de afaceri, in timp ce Geoana este "hacker-ul" cotei unice.

"Avem un apel prin care le cerem sa se gandeasca si sa voteze presedintele garant al modernizarii Romaniei, Traian Basescu, sa voteze presedintele garant al reformei din educatie (...), un garant al impozitelor mici si al relansarii mediului de afaceri in Romania, atat de necesar pentru perioada urmatoare, garant - Traian Basescu. Pericolul atacarii cotei unice, hacker-ul cotei unice, asa cum am vazut de multe ori, este si va fi Mircea Geoana", a declarat prim-vicepresedintele PDL, citat de NewsIn.

El a argumentat ca Geoana nu a fost niciodata de acord cu aplicarea cotei unice si s-a aratat convins ca "o va ataca" daca va avea ocazia.

Flutur a precizat ca apelul PDL se adreseaza atat tinerilor si oamenilor de afaceri, cat si pensionarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.