Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca multi dintre cei care astazi se dau mari democrati au "antecedente vechi ca activisti comunisti", amintindu-l chiar pe premierul in exercitiu Emil Boc.
Taranistul Gheorghe Ciuhandu a catalogat afirmatiile de marti ale premierului Emil Boc, potrivit carora prin finalizarea centurii de ocolire a Timisoarei la 1 decembrie, Guvernul isi arata respectul fata de cetateni, ca fiind simple discursuri politice.

"Sunt discursuri politice evident, fara nicio legatura cu realitatea. (...) se forteaza nota in perspectiva alegerilor, ma refer la faptul ca 1 Decembrie cade intre primul si al doilea tur. Este o promisiune care nu ne incanta si nu ne incalzeste deloc", a declarat Gheorghe Ciuhandu.

Edilul sef nu considera ca Guvernul nu si-a onorat nicio obligatie fata de timisoreni. "Cred ca Guvernul are obligatii morale multe fata de Timisoara, pe care nu si le-a achitat in acest an, pentru ca daca acuma 20 de ani nu iesea populatia acestui oras si nu castiga demnitatea si libertatea acestui popor, multi dintre acesti domni nu ar fi ajuns in functii de conducere sau poate ar fi ajuns, biologic vorbind, pentru ca cei din garnitura PCR-ista anterioara ar fi disparut si ar fi ajuns ei. Sa nu uitam ca multi dintre cei care se dau azi mari democrati au antecendente vechi ca si activisti comunisti, inclusiv domnul prim-ministrul Boc", a mai spus Ciuhandu.

Potrivit sursei citate, centura de ocolire a Timisoarei nu este una in adevaratul sens al cuvantului. "Este un sfert de centura care face legatura intre nordul si estul Timisoarei, de asemenea maniera incat traficul greu sa nu treaca prin oras. Asta este o realitate, dar nu e o centura. Pentru ca traficul dinspre Lugoj sau Arad care va merge spre sud va strabate in continuare Timisoara", spune edilul sef.

Ciuhandu a facut referire la faptul ca, la Timisoara, centura a costat 14 milioane de euro, iar la Cluj, spre exemplu - 100 de milioane de euro. El considera ca valorile sunt exagerate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.