In aceasta dimineata, siteul revistei "Romania mare", a lui Vadim Tudor, a fost atacat de hackeri, care l-au blocat si au postat urmatorul mesaj: "Acest site a fost spart de guerrilla digitala portocalie". De citeva ore, siteul este inaccesibil publicului.
Dupa ce in urma cu doua zile site-ul de campanie a lui Traian Basescu a fost clonat, acum a venit randul lui Vadim Tudor sa fie victima a hackerilor, transmite Inpolitics.

Vedeti aici cum arata acum "Romania Mare"

Clona site-ului lui Basescu avea aceeasi grafica cu a site-ului original, insa toate mesajele si declaratiie presedintelui au fost refacute, astfel ca in loc de sloganul "De ce le e frica nu scapa!", ce apare alaturi de poza sefului statului, pe siteul-clona a aparut unul nou- "De ce ti-e frica, pasarica?", aluzie la formula pe care Basescu a utilizat-o la un moment dat pentru a se adresa unei ziariste. De asemenea, in locul indemnului "Hai la referendum!", a stat scris mesajul "Hai la revedere!".

Viziunea sefului statului pentru viitorul mandat s-a transformat in "Viziunea mea pentru o dictatura sanatoasa!". "Vad o Romanie in care sa am mai multa putere. Ca presedinte n-am facut nimic. Dati-mi Guvernul, Parlamentul si Justitia si voi face tot ce vreau! Vad un Guvern mai suplu si mai blond. Vad un Parlament atat de mic, incat Emil Boc sa se simta mare", sunt cateva dintre mesajele parodiate.

Site-ul de campanie al lui Basescu, clonat si parodiat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.