Candidatul independent Sorin Oprescu reuseste o lovitura spectaculoasa de imagine, el fiind asteptat miercuri la Vatican, unde va fi primit de Papa Benedict al XVI-lea.
In plina campanie electorala, Sorin Oprescu va pleca, potrivit unor surse din stafful sau, spre Vatican, unde va fi primit de Papa Benedict, intr-o audienta menita sa arate recunostinta si aprecierea suveranului pontif fata de eforturile depuse de primarul general in sprijinul catedralei catolice Sfintul Iosif, din Bucuresti, transmite Inpolitics.

Oprescu a actionat in instanta, in octombrie, firma Millenium Building Development, pentru ca aceasta sa opreasca lucrarile la Cathedral Plaza.

Potrivit primarului, a fost inaintata somatia de oprire a lucrarilor, in baza modificarilor aduse la Legea 50/1991, care ii confera primarului "prerogative reale in materie de urbanism".

Gestul curajos al lui Oprescu a atras aprecierea Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti, care l-a rugat pe primarul general sa continue lupta cu firma Millenium Building Development SRL dezvoltatorul imobiliar al proiectului.

Decizia de a opri lucrarile la Cathedral Plaza capata conotatii politice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.