Traian Basescu a anuntat, sambata, la Sannicolau Mare, ca va candida pentu un nou mandat.
"Aici, la Sannicolau, va doresc o dupa-amiaza placuta si voi reveni la Sannicolau Mare pentru ca de acum Sannicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul in care presedintele in functie anunta ca va mai candida pentru un mandat", a spus Basescu, potrivit NewsIn.

Dupa ce si-a anuntat candidatura, Basescu a primit cadou de la edilii locali stema orasului Sannicolau Mare, emblema cu Sfantul Nicolae si a afirmat ca asta "inseamna ca a luat o decizie buna".

Presedintele a anuntat ca va candida dupa ce a fost intrebat de mai mai multe persoane daca a luat o decizie in acest sens. O persoana din multime i-a sugerat sa-si lanseze candidatura la Sannicolau Mare, iar presedintele a raspuns ca a hotarat sa isi lanseze candidatura aici pentru ca asa i-au cerut oamenii. Basescu a sustinut ca nu se astepta sa isi anunte candidatura la Sannicolau Mare, dar ca se bucura ca a facut-o in mjilocul unor oameni cum sunt cei de acolo.

Adriean Videanu: Traian Basescu va candida independent sub semnul electoral al PDL

Boc: PDL il sustine pe seful statului pentru un nou mandat


Geoana: Acest anunt simplifica dezbaterea, este sfarsitul unei mici parodii



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.