Primarul Constantei, Radu Mazare, a afirmat vineri, in cadrul Consiliului PSD, ca toti membrii PSD aflati in functiile politice din structurile guvernamentale trebuie sa le paraseasca "cat mai rapid", dar considera ca PSD nu ar trebui sa voteze o motiune de cenzura la adresa Cabinetului Boc.
"Daca noi, partidul, am luat decizia de a nu mai sta sub conducerea Satanei la guvernare, trebuie ca toti oamenii nostri sa plece din structurile de putere ale statului. Am auzit pe unii gandindu-se ca ar fi bine sa mai ramana directori de deconcentrate. (...) Sa nu-si imagineze cineva ca va ramane pe functie cu un Guvern care nu tine cont de lege, care nu tine cont de nimic", a afirmat liderul PSD, adaugand ca o astfel de atitudine ar fi morala si corecta.

Totodata, el i-a mai indemnat pe membrii PSD sa nu sustina o eventuala motiune de cenzura, spunand ca nu este rolul PSD sa aduca "haos" in societate, transmite NewsIn.

"Nu noi, PSD, suntem cei care vor sa faca haos in Romania. Nu noi, PSD, suntem cei care vor sa lasam tara fara guvernare. Acest lucru, scandalul, il alimenteaza doar Basescu. El este cel care cinci ani de zile l-a alimentat prin minciuna si ura", a mai afirmat Mazare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.