Vasile Blaga, desemnat ministru interimar de Interne, a declarat, joi, la sediul MAI, ca nu se va implica deloc in campania electorala, daca Traian Basescu va candida.
"Nu numai ca nu voi fi seful de campanie daca Basescu va candida, dar nu o sa fac parte deloc din echipa de campanie"; a declarat Blaga. Acesta a afirmat ca "viata merge inainte si dupa 7 decembrie".

Vasile Blaga a mers la Ministerul de Interne, dupa revocarea lui Dan Nica si anuntul demisiilor celorlalti ministri PSD, transmite NewsIn.

Blaga a luat decizia necesara asumarii functiei din MAI, acestuia fiindu-i interzis sa fie partinitor la alegerile prezidentiale.

In acelasi timp, la MAI se afla Dan Nica, revocat din functia de ministru, care ii convocase pe toti sefii structurilor MAI si secretarii de stat ca sa le dea "instructiuni pana in decembrie".

La iesire, Nica a afirmat ca l-a pus la curent pe Vasile Blaga cu privire la problemele ministerului si situatia financiara, el precizand ca vorbise cu Blaga inainte ca acesta sa ajunga in institutie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.