Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat marti ca incepe sa fie enervat de declaratiile unor pedelisti ca PSD trebuie dat afara de la guvernare, intrebandu-se retoric daca aceasta guvernare este cumva "a mamei lui Emil Boc".
"Incepe sa ma enerveze povestea asta cu plecatul de la guvernare, cu dat afara de la guvernare. E guvernarea cui? A mamei lui Boc? A cui guvernare este asta ca sa ne dea afara? Este vorba de o coalitie, decizia se va lua daca ramanem in aceasta coalitie, asta e formula corecta, sau nu. Chestia asta nu e guvernarea mostenita de Traian Basescu de la navele care s-au pierdut in Marea Manecii", a comentat Nastase, inaintea sedintei BPN a partidului, declaratiile unor lideri ai PDL potrivit carora coalitia nu mai functioneaza, iar PSD ar trebui sa fie exclus de la guvernare.

Totodata, Adrian Nastase a mai spus ca procedura de asumare a raspunderii "este absolut aberanta", social-democratii umand sa discute in BPN ce conduita sa aiba parlamentarii partidului la sedintele de asumare. "Eu consider ca este neseriosa aceasta procedura, nu cred ca este firesc sa avem trei asumari de raspundere in aceeasi zi, pe trei legi, pe care inca nu le cunoastem", a declarat Nastase, apreciind ca procedura aleasa "este absolut aberanta".

Fostul premier s-a declarat nemultumit ca textele nu au fost vazute de conducerile politice ale celor doua partide, opinand ca PSD risca foarte mult acceptand niste legi pe care nu le cunoaste in profunzime. "Eu cred ca partidul risca foarte mult daca intra pe <<neve>> intr-o procedura care risca sa antagonizeze o multime de categorii profesionale, sa creeze nemultumire sociala ampla. Atunci intr-adevar risca foarte mult. Responsabilitatea unui partid este ca inainte de a taia o data, sa masoare de mai multe ori", a explicat deputatul.

Intrebat de ziaristi ce poate face PSD sa amane asumarea, Nastase a raspuns: "Am unele idei, dar dati-mi voie sa nu va vorbesc despre ele deocamdata".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.