Dosarul Udrea se ingroasa si, mai nou, il implica si pe H.R. Patapievici alaturi de care Elena Udrea se presupune ca ar fii aruncat 45.000 de euro pe o reclama in prestigiosul cotidian francez Le Figaro, dar nu in zadar, ci pentru un autoturism.
In numarul din 15-22 iunie a “Le Figaro”, in Figaroscop a aparut un supliment de 12 pagini dedicat Romaniei.

Potrivit jurnalistului Andrei Badin, acest supliment nu a fost “dedicate” Romaniei, ci platit de ICR, condus de Patapievici si de ministerul Turismului, care ar fii dat ba 30.000, ba 45.000 de euro pentru publicarea lui.

Cu ce s-a ales Romania? - o masina pentru Patapievici

Cel mai interesant lucru in acest supliment de 12 pagini publicat pe banii statului in Le Figaro este o pagina dedicate in totalitate unei reclame Volvo - despre care nu se stie cat a plati sa apara in publicatia franceza, insa se stie ca presedintele ICR, Horia Roman Patapievici, a primit recent din partea Volvo un automobil S60 in folosin?a gratuita, la fel ca si Andrei Plesu si acesta emmbru ICR.

Automobilul nu este trecut in declaratie de avere a presedintelui ICR, ceea ce constituie o infractiune.

Cititi mai mult pe badin.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.