UDMR considera ca sediul din strada Avram Iancu al formatiunii a fost spart din motive de ordin politic, deoarece hotii nu au luat decat un steag al Uniunii, transmite NewsIn.
Potrivit unui comunicat de presa de duminica al UDMR, persoane necunoscute au pastruns, in noaptea de sambata spre duminica, in sediul UDMR din strada Avram Iancu din Capitala, insa nu au furat decat un steag al formatiunii care era arborat in curtea cladirii.

"Faptasii au pastruns in cladire printr-o fereastra, au intrat intr-un birou, unde au rascolit lucrurile si actele si au dus steagul UDMR, arborat in curtea sediului. Potrivit angajatilor Cabinetului Presedintelui sositi la fata locului, nu a fost luat nimic din sediu, prin urmare faptasii nu au avut drept scop talharia: in opinia angajatilor, chiar si luarea drapelului arata ca in spatele faptei se ascund motive police”, se arata in documentul mentionat.

Sediul fililalei Sector 2 a UDMR, de pe strada Avram Iancu, a fost spart, in noaptea de sambata spre duminica, o echipa de politie facand cercetari la fata locului, iar, potrivit primelor verificari, hotii nu ar reusit sa fure nimic.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru NewsIn ca hotii au spart geamul unui birou aflat la parterul cladirii si ca deocamdata nu exista suspecti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.