De cand se cearta liberalii cu Basescu pesedistii nu mai pot de fericire. Motiv pentru care ieri au organizat o petrecere la iarba verde in curtea palatului din Kisseleff. Motivul oficial al petrecerii a fost "retragerea" din activitate a fostului purtator de cuvant al PSD Titus Corlatean, inlocuit joi cu senatorul Cristian Diaconescu. Insa Corlatean si Diaconescu au fost eclipsati, evident, de cei trei "magnifici" - Geoana, Nastase si Mitrea.
Nastase nu era anuntat ca participant, dar nu putea sa il lase pe Geoana singur cu membrii de partid si mai ales singur cu ziaristii. Astfel ca, desi avusese un program incarcat la Camera Deputatilor, unde tocmai sustinuse o conferinta de presa, Nastase a venit in goana - ajutat de girofaruri - in Kisseleff, sa nu care cumva sa creada cineva ca Geoana e mai tare decat el prin partid. A fost insa multumit de rezultat, caci, in primul rand, Geoana - la fel ca si Mitrea - era imbracat in blugi si tricou lejer, de vara, in vreme ce el insusi avea un costum elegant si fin, cu cravata asortata la pantofii albastri de piele intoarsa (neinregistrati in declaratia de avere). Iar in al doilea rand, la un moment dat pe Geoana nu-l mai baga nimeni in seama, caci Nastase repeta in fata ziaristilor de la partid ceea ce spusese si la conferinta de la Camera. "Am constatat ca sunt cel mai negativ personaj in presa, doar cinci stiri sunt pozitive", s-a plans Nastase malitios. Geoana a prins ideea din zbor si, de teama sa nu ramana mai prejos, a sarit ca ars: "Ba eu sunt cel mai negativ! Em citit si eu prin ziare, numai de rau se scrie!". Miron Mitrea s-a multumit sa mustaceasca, satisfacut de "inocenta" colegilor sai - "pe mine nu ma intereseaza chestiile astea...". De remarcat ca in timp ce Nastase ii dadea de zor cu activitatea sa la Camera Deputatilor, in spatele sau Cristian Diaconescu, considerat unul dintre oamenii sai de credinta, se stramba a plictiseala, dandu-si ochii peste cap pe ideea ca "ce mai palavrageste si asta, nu ne mai lasa o data in pace...".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.