Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu exclude varianta inghetarii salariilor si pensiilor pentru 2009 si 2010, avand in vedere situatia economica dificila a Romaniei.
"Nu exclud inghetarea pensiilor si salariilor pe 2009 si 2010, pentru ca situatia economica este foarte grea", a spus Constantin Nita, raspunzand unei intrebari, scrie NewsIn.

Pe de alta parte, ministrul PSD nu a dorit sa comenteze varianta disponibilizarii a 10% dintre bugetari, ca urmare a negocierii guvernantilor cu FMI, aratand ca discutiile nu s-au finalizat, dar a precizat ca, in principiu, social-democratii nu sunt de acord cu disponibilizarea personalului.

Ministrul IMM-urilor a declarat ca a propus ca institutia pe care o conduce sa preia in componenta sa Agentia Romana pentru Investitii Straine. "Este o propunere ca ARIS sa intre in componenta ministerului nostru, pentru ca este firesc. Atata timp cat tot comertul exterior al Romaniei este in componenta ministerului nostru, toti reprezentantii comerciali ai Romaniei in lume sunt ai nostri, toate informatiile vin la noi, prin urmare si informatiile care tin de investitii straine, normal ca trebuie sa fie la un loc", a argumentat Nita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.