Pretendentul la sefia statului, Nati Meir, e pus pe fapte de caritate si sare in ajutorul celor saraci. Astfel, Meir, impresionat pana la lacrimi de situatia financiara in care se afla fotbalistul Adrian Mutu, s-a hotarat sa il ajute sa-si stranga banii de amenda.
Potrivit unui mesaj de pe site-ul sau, Nati Meir, candidat independent la presedintie, a hotarat sa infiinteze o fundatie care sa-l sprijine pe Adrian Mutu sa stranga cele 17,178 milioane de euro pentru plata daunelor catre Clubul de Fotbal Chelsea.

Adrian Mutu este jucatorul Nationalei Romaniei, unul dintre cei mai apreciati si talentati, iar efectul acestei decizii risca sa se reflecte negativ asupra evolutiei sale pe teren De aceea m-am gandit sa infiintez o fundatie care sa dea posibilitatea fiecarui roman sa contribuie la strangerea acestei sume, in situatia in care decizia TAS va ramane definitiva si dupa judecarea recursului inaintat de avocatii fotbalistului”, a declarat Nati Meir.

Acesta este de parere ca orice roman, care se considera patriot, va sustine aceasta intiativa umanitara.

Meir nu cere mult si se multumeste cu cate un euro din partea fiecarui "patriot" pentru a reusi sa stranga „exorbitanta suma”.

In zilele urmatoare, avocatii mei vor demara procedura de infiintare a acestei fundatii.
Pe aceasta cale fac un apel catre oamenii politici si catre toti romanii care simt romaneste sa se alature acestei intiative pentru ca fotbalistul roman sa depaseasaca acest impas.
”, transmite Meir.

Citeste si: TAS a decis: Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro clubului Chelsea



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.