Presedintele PNL, aspirant la cea mai inalta functie din stat a gasit o noua metoda de "socializare" cu electoratul, deschizandu-si un "fan club" in reteaua de socializare Hi5.
Daca vrei sa fii „prieten” cu Antonescu nu trebuie decat sa il adaugi in lista de prieteni si poate daca deveniti adevarati „camarazi” sa ii oferi si un vot la prezidentiale.

Potrivit Inpolitics, Crin Antonescu anunta in urma cu o saptamana ca intentioneaza sa isi deschida un blog pentru a fii in pas cu „tendintele” si cu „mai marii” lui colegi politici: Elena Udrea, Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Ion Iliescu si multi altii care si-au facut adevarate baze de fani prin mesajele de pe bloguri.

Are deja 1000 de „prieteni”

Desi nu si-a inceput de mult timp cariera de „haifaivist”, Crin Antonescu a reusit sa isi faca deja 992 de prieteni, majoritatea liberali de origine care ii lasa comentarii la fiecare poza. Comentarii de la „Buna ziua domnule presedinte” pana la „Si baietii plang...cateodata”.

Antonescu si-a impartit cele 5 fotografii postate pe trei categorii „Fotografiile lui Crin”, „Colectia de amintiri” – care il arata pe liderul PNL in trecut, la inceputurile liberalismului politic si cea mai semnificativa categorie „No Comment!” – care are o singura poza: Antonescu alaturi de Tariceanu, la fel de „no comment” ca si prietenia dintre cei doi incepand cu lupta pentru conducerea PNL.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.