Ministrul Turismului Elena Udrea a spus ca Mircea Geoana, presedintele PSD, cauta o modalitate de a iesi din scandalul din coalitie prin gasirea unui tap ispasitor, fapt care-l face sa para penibil.
Intrebata cum comenteaza spusele lui Mircea Geoana, dupa care vina pentru incordarea relatiilor din coalitie o poarta Elena Udrea, nemultumita de formarea Comisiei de ancheta in cazul "Romania-Land of Choice", ministrul Turismului a raspuns: "Mircea Geoana este in campanie electorala din ianuarie, de cand s-a format coalitia. Ca acum cauta sa iasa din scandalul pe care l-au provocat si sa gaseasca un tap ispasitor este problema lor. N-avem o comisie facuta pentru Mircea Geoana, desi poate ca ar merita sa fie una, ci pentru membrii PDL", transmite NewsIn.

In ceea ce priveste "orgoliul ranit" pe care l-ar avea si de care vorbea liderul PSD, Udrea a apreciat ca asemenea exprimari il fac sa para penibil pe Geoana. "Vine o varsta cand oamenii nu-si dau seama ca anumite exprimari ii fac sa para penibili. Si la dansul, si la domnul Hrebenciuc", a adauagat ministrul Turismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.